Wanneer is dakrenovatie nodig?

Het dak van een woning of pand wordt het hele jaar blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Jaarlijks dakonderhoud kan voorkomen dat er kleine scheurtjes of beschadigingen ontstaan in de dakbedekking. Regelmatig onderhoud kan daarnaast ook hoog energieverbruik en lekkage voorkomen.

Maar wanneer is dakrenovatie precies nodig? De dakbedekking heeft een bepaalde levensduur. Wanneer deze levensduur is bereikt en reparatie of onderhoud niet voldoende is, kan er geadviseerd worden om het dak te renoveren. Indien er te lang gewacht wordt met het renoveren van het dak, kan het zijn dat de constructie van het dak aangetast wordt en er een compleet nieuw dak geplaatst moet worden.

Ben je benieuwd of jouw woning of pand toe is aan dakonderhoud, reparatie of renovatie? Klik hier voor een vrijblijvend advies.

 • Toe aan een badkamer renovatie?

  Toe aan een badkamer renovatie?

  Bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken, daarom is het belangrijk om vooraf een goed plan te hebben. De eerste stap is om te ki...

  Lees meer
 • Wanneer is dakrenovatie nodig?

  Wanneer is dakrenovatie nodig?

  Het dak van een woning of pand wordt het hele jaar blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Jaarlijks dakonderhoud kan voorkomen ...

  Lees meer
Meer nieuws